IOT behuizing
oktober 20, 2021
Sensor behuizing voor A.I.
december 1, 2021
 

Smart wearable design

Rebel cactus
Rebelcactus ontwikkelt een smartwatch voor kinderen die overal tegen bestand is. De smartwatch is uitgerust met gps zodat ouders in de app kunnen zien waar hun kinderen zijn.

Met het oog op de gebruiker is het vanzelfspreken dat de smartwatch shockproof en waterdicht moest worden. Er is gekozen voor een robuuste uitstraling en stevige casing zodat de smartwatch tegen alle omstandigheden bestendig is.

 

Uitgangspunten van dit project


  • Shock proof
  • Waterdicht
  • Gebruiksgemak
Wilt u uw elektronica ook in een veilige en op maat gemaakte behuizing op de markt brengen?

15 jaar ervaring in product design en innovatie hebben we verwerkt in ons eigen stappenplan. Dit plan geeft en globaal beeld van de stappen die komen kijken bij een product ontwerp. Welke punten het meest relevant zijn verschilt per project. Het product ontwerpproces helpt ons efficiënt en resultaat gericht te werken.


Uw product laten ontwikkelen bij StudioS

Wilt u een nieuw product ontwikkelen of uw huidige product verbeteren? Slim bezig. Productontwikkeling biedt u namelijk vele kansen die u niet wilt laten liggen. Wat dacht u van meer omzet en het besparen van kosten? Zet nu de eerste stap op weg naar groei.

Wat kost het onwikkelen van een product?

Er zijn een aantal factoren die meespelen tijdens het bepalen van de kosten van uw product

  • In welke fase uw project zich bevind
  • Aan welke eisen en regelgeving uw product moet voldoen
  • De complexiteit van het product

Benieuwd naar de kosten van uw ontwikkeling? Neem vandaag nog telefonisch contact met ons op. Dan spreken we uw wensen door. Vervolgens geven we een inschatting van de kosten.