Smart wearable design
december 1, 2021
Delmic TopCL
juli 15, 2022
parallax background
 

Sensor behuizing voor A.I.

Aurea Imaging
Aurea Imaging werkt aan een Tractor Mounted Sensor waarmee fruittelers data kunnen verzamelen over de status van hun oogst.

De data geeft inzicht over de ontwikkeling van de vrucht en geeft ook mogelijkheid voor on-the-go spray toepassingen. Hierdoor werkt Aurea aan een winstgevende en duurzame fruitindustrie.
Aurea richt zich op informatie verwerking, hardware is voor hun een middel en geen doel. Tijdens een iteratief ontwerptraject hebben wij samen het concept concreter kunnen maken.Gedurende een iterartief proces en constante feedback sessies word het gewenste eindproduct telkens duidelijker. Hier naast zijn drie uiteenlopende concepten zichtbaar. Vervolgens werd er gekozen welke aspecten hieruit het meeste aanspreken en zijn hier weer nieuwe variaties op gemaakt

 

Focus van dit project


  • Realistisch ogend concept
  • Onderzoek naar juiste locatie van product op tractor
  • Vormgeving sluit aan op innovatieve karakter van bedrijf

Deze elementen uit ons proces waren in dit project het meeste van toepassing:


Uw product laten ontwikkelen bij StudioS

Wilt u een nieuw product ontwikkelen of uw huidige product verbeteren? Slim bezig. Productontwikkeling biedt u namelijk vele kansen die u niet wilt laten liggen. Wat dacht u van meer omzet en het besparen van kosten? Zet nu de eerste stap op weg naar groei.

Wat kost het onwikkelen van een product?

Er zijn een aantal factoren die meespelen tijdens het bepalen van de kosten van uw product

  • In welke fase uw project zich bevind
  • Aan welke eisen en regelgeving uw product moet voldoen
  • De complexiteit van het product

Benieuwd naar de kosten van uw ontwikkeling? Neem vandaag nog telefonisch contact met ons op. Dan spreken we uw wensen door. Vervolgens geven we een inschatting van de kosten.