Junea Vendingmachine

IOT behuizing
oktober 20, 2021
Oversteekhulp Prorail
januari 9, 2018

Wij hebben met enorm veel plezier gewerkt aan de Junea Vendingmachine. Hiernaast is een foto te zien van de schetsen van het eerste product ontwerp. Wanneer de eerste schetsen op papier staan komt het product zowel voor de opdrachtgever als voor ons tot leven.

Wij vinden het leuk om te zien dat het het uiteindelijke ontwerp van de Junea Vendingmachine redelijk in lijn licht met deze schets.

 

 


 

Eigentijds ontwerp

De klant kwam met de vraag of wij bij Product Design Studios een nieuw productontwerp konden maken voor een vendingmachine. De ouderwetse vendingmachines waren groot log en duur, dus er moest een eigentijdse versie van komen.

De Junea is de compacte, gebruiksvriendelijke en stijlvolle vendingmachine. Het unieke aan deze vendingmachine is dat je kunt bestellen vanaf een mobiele app. Op deze app staat het gehele assortiment van gezonde snacks. Wanneer je er eentje aanklikt komt deze uit het apparaat gerold.


 

 

Behuizingen

Behuizingen van nieuwe of bestaande producten zijn dingen die we vaak doen. Onze product ontwerpers kunnen hun creativiteit en expertise daar goed in kwijt. De behuizing van de Junea Vendingmachine is eigentijds en er zijn verschillende materialen gebruikt voor een top resultaat.

Benieuwd wat wij nog meer voor behuizingen hebben ontworpen?

Kijk dan naar bijvoorbeeld naar

Elektriciteitskast Gemeente Utrecht

Contact