Product ontwerp Augmented Reality
Product ontwerp Augmented reality
augustus 22, 2018
Brexit
Deal or no deal bij de Brexit? De gevolgen voor de intellectuele eigendomsrechten
januari 15, 2019

Innovatieve producten voor de toekomst

Als trots eigenaar van Product Design Studios, vertel ik graag aan iedereen wat we doen.  Omdat woorden niet alles zeggen, hebben we een filmpje gemaakt met een korte impressie van onze werkzaamheden.

Samenwerken aan producten voor de toekomst is de slogan die veel in het filmpje terugkomt. Deze slogan is tweeledig. Het bestaat namelijk uit: ‘samenwerken aan producten’ en ‘producten voor de toekomst’.

Samenwerking is essentieel om projecten succesvol af te ronden. Voor elk project hanteren wij een persoonlijke aanpak. Daardoor kunnen wij ons goed inleven in de klant, zodat we hun idee kunnen vertalen in een oplossing die werkt. Daarnaast houden we korte lijntjes, zodat de communicatie gemakkelijk verloopt.

Naast samenwerken, staan producten voor de toekomst bij ons centraal. Veilig, innovatief en duurzaam, dat zijn voor ons kenmerken van producten voor de toekomst. Bij het ontwerpen en innoveren van de producten staan deze kenmerken voor ons centraal.

Om te inspireren zullen wij komend jaar regelmatig iets posten over onze visie over producten van de toekomst. Daarnaast zijn wij benieuwd naar jullie kijk over producten voor de toekomst. Waar moeten deze producten bijvoorbeeld aan voldoen of wat kan er in 2025 echt niet meer?

Wij horen uw mening graag hierover in een reactie of via de mail!

Vriendelijke groet,

Sjoerd

Wilt u op de hoogte blijven over onze visie van de producten van de toekomst via de email? Dat kan!

Mail naar: sjoerd(at)productdesignstudios.nl