Industrieel ontwerpbureau Utrecht

Een gedreven design team

 

Samenwerken aan succesverhalen


Vanuit ons industrieel ontwerpbureau in Utrecht staan we met een gedreven designteam van professionals voor u klaar. Allround kennis over materialen, productie, engineering en innoveren maakt dat we voor bedrijven een waardevolle partner zijn in productontwikkeling. Door eerlijk en transparant te werk te gaan, weet u als klant waar u aan toe bent. Doordat we een klein ontwerpbureau zijn kunnen we efficiënt te werk gaan. Zo werken we samen aan succesverhalen.

 

 

Design Team

Maak kennis met het design team.

Sjoerd van Wijk

Ondernemer en Technisch ingenieur

06 51 67 85 38


“Doorzettingsvermogen, fijne samenwerking, brede technische kennis, SolidWorks expertise, praktische oplossingen en uiteindelijk een geslaagd product, dat is in het kort wat je kan verwachten als je Sjoerd vraagt voor je te werken. Kansen zien en een echte ondernemersmentaliteit, maken volgens mij dat Sjoerd met succes een bedrijf is gestart. Goed in productontwikkeling en productinnovatie, connecties met productiebedrijven in China en India.”
Met passie voor creatie maken we de producten van de toekomst.

Siebren de Vos

Industrieel Product Ontwerper

06 19 50 84 60


Een sterk onderzoekend vermogen en een passie voor esthetiek en eenvoud zorgen er voor dat Siebren de projecten met veel interesse en inspiratie aangaat. Hij zorgt er voor dat de klant door middel van duidelijke beelden op de hoogte gebracht wordt van elke iteratie. Door een samenspel van luisteren naar feedback en het geven van advies komen wij samen tot een waardevol eindproduct.
Een passie voor vormgeving en het constant optimaliseren van het ontwerpproces.

Koen Smits

Industrieel Product Ontwerper

06 37 29 54 64


Heeft u een vraag over 3D printen? Koen weet het antwoord. Zijn technische inzicht en praktische aanpak zorgen voor de realisatie van verschillende projecten.
Met 3D-printen is bijna alles mogelijk, dat is het mooie ervan.

Maud van Deursen

Industrieel Product Ontwerper


Praktisch ingesteld, breed georiënteerd en gevoel voor vormgeving. Maud weet goed wat de stappen zijn bij het creëren van een goed product. Ze heeft een hands-on aanpak en optimaliseren is haar kracht. Ze is geïnteresseerd in de techniek, maar de vormgeving, kleur en uitstraling zal altijd een aandachtspunt blijven. Haar interesse ligt zowel bij 3D – als bij grafisch ontwerp.
Een hands-on aanpak en gevoel voor vormgeving zorgen voor een goed product.

Meerwaarde?
Vraag het onze klanten:

ARCADIS Nederland BV

ir. Guido Visser | Directeur international Business


Product Design Studios heeft ons goed geholpen bij onze brainstorm sessie en in een zeer korte tijd hebben ze een sprekende en overtuigende animatie gemaakt.

ProRail

Brenda Struve | Coördinator Innovatie & Ontwikkeling


Product Design Studios heeft ons vakkundig en enthousiast geholpen om van een idee tot werkend prototype te komen. Het door hun ontwikkelde prototype heeft bijgedragen aan een geslaagde test. Product Design Studios heeft gedurende de samenwerking een enorme betrokkenheid getoond. We zijn erg tevreden.

Nico de Jong

Active Constructions


Het werken met Sjoerd heeft voor ons veel meerwaarde. Sjoerd heeft een goede mix van technische kennis en commercieel inzicht. Hij kan daarom perfect helpen bij het ontwikkelen en bedenken van nieuwe producten of uitbreiding van huidige producten zonder zich blind te staren op alleen het technische aspect!

 

Wij geloven dat een goed ontwerp het resultaat is van een strategisch en doordacht ontwerpproces.

Sjoerd van Wijk,   Industrieel product ontwerper

Bel ons vrijblijvend

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons of mail naar info@productdesignstudios.nl

Waarom bedrijven met ons samenwerken

  1. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van behuizingen en constructies voor elektronicaproducten.

  2. Als klein ontwerpteam kunnen we snel schakelen, hierdoor kunnen we de time-to-market kort houden.

  3. Door nauwe samenwerking en flexibiliteit kunnen we kosten besparend te werk gaan.

  4. Met 15 jaar ervaring in productontwikkeling kennen we het ontwerpproces van binnen en buiten. Indien nodig kunnen we het ontwerptraject van begin tot eind faciliteren inclusief productie, waardoor we de zorgen van onze klanten uit handen nemen.

  5. Door open, eerlijke en helder te communiceren, weten zowel wij als de klanten waar ze aan toe zijn, dat schept duidelijkheid en vertrouwen.

     

Industrieel ontwerpbureau in Utrecht

Product Design Studios Utrecht

 

Waarom DesignStudios?


Innovatief en kostenbesparend

Testen zonder grote investeringen

15 jaar ervaring