Industrieel ontwerpbureau Utrecht

Heeft u een innovatief idee waarmee u de markt wil veroveren of kan uw huidige product verbetering gebruiken? De experts van Product Design Studios denken met u mee van begin tot eind. Wij zijn een full service industrieel ontwerpbureau uit Utrecht. Samen met onze klanten ontwerpen wij innovatieve producten en bieden ondersteuning bij de productie.

 

Innovatieve productontwerpen

Vanuit ons kleine product ontwerpbureau in Utrecht ontwerpen we producten voor de openbare ruimte, zorg en industrie. Bij al onze ontwerpen staat de gebruiker centraal. Wij zijn altijd op zoek naar vernieuwingen, kijken vooruit en hebben succes als u als klant dat hebt. Het voordeel van werken met een klein industrieel ontwerpbureau zijn de korte lijnen en de mogelijkheid snel te schakelen.

 

“Wij staan voor veilige en duurzame innovaties”

Waarom DesignStudios?

  • Innovatief en kostenbesparend
  • Testen zonder grote investeringen
  • 12 jaar ervaring

Sjoerd van Wijk

Technisch ingenieur

06 51 67 85 38


Doorzettingsvermogen, fijne samenwerking, brede technische kennis, SolidWorks expertise, praktische oplossingen en uiteindelijk een geslaagd product, dat is in het kort wat je kan verwachten als je Sjoerd vraagt voor je te werken.
Kansen zien en een echte ondernemersmentaliteit, maken volgens mij dat Sjoerd met succes een bedrijf is gestart in 2010.
Goed in productontwikkeling en productinnovatie, connecties met productiebedrijven in China en India.
Met passie voor creatie maken we de producten van de toekomst.

Nanette Damsteegt

Industrieel vormgever


Industrieel product ontwerpen aan de Hogeschool Rotterdam.
Ik vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen en te experimenteren met machines zoals de lasersnijder en 3D-printers.
Doorzetten totdat de opdracht klaar is.

Vacatures

Ben jij op zoek naar een werkgever die het verschil maakt voor klanten?
Bekijk dan hier onze vacatures

Wees welkom bij ons industrieel ontwerpbureau in Utrecht of Amsterdam

Ons hoofdkantoor zit in Utrecht, maar u bent ook van harte welkom in onze vestiging in Amsterdam. Op de contactpagina vindt u voor beide locaties ons adres. Hopelijk tot ziens!

Contact