Industrieel ontwerpbureau Utrecht

Een gedreven design team

Samenwerken aan succesverhalen

Vanuit ons industrieel ontwerpbureau in Utrecht staan we met een gedreven designteam van professionals voor u klaar. Allround kennis over materialen, productie, engineering en innoveren maakt dat we voor vele bedrijven een waardevolle partner zijn in productontwikkeling. Door eerlijk en transparant te werk te gaan, weet u als klant wat waar u aan toe bent. Doordat we een klein ontwerpbureau zijn kunnen we efficiënt te werk gaan. Zo werken we samen aan succesverhalen.

Meerwaarde?
Vraag het onze klanten:

Het werken met Sjoerd heeft voor ons veel meerwaarde. Sjoerd heeft een goede mix van technische kennis en commercieel inzicht. Hij kan daarom perfect helpen bij het ontwikkelen en bedenken van nieuwe producten of uitbreiding van huidige producten zonder zich blind te staren op alleen het technische aspect!

Nico de Jong

Active Constructions

Product Design Studios heeft ons vakkundig en enthousiast meegeholpen om van een idee tot werkend prototype te komen. Het door hun ontwikkelde prototype heeft bijgedragen aan een geslaagde test. Product Design Studios heeft gedurende de samenwerking een enorme betrokkenheid getoond. We zijn erg tevreden.

ProRail

Brenda Struve | Coördinator Innovatie & Ontwikkeling

Wij geloven dat een goed ontwerp het resultaat is van een strategisch en doordacht ontwerpproces.

Thijs Bod, Industrieel product ontwerper

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op:

Design Team

Maak kennis met het design team.

Sjoerd van Wijk

Ondernemer en Technisch ingenieur

06 51 67 85 38


“Doorzettingsvermogen, fijne samenwerking, brede technische kennis, SolidWorks expertise, praktische oplossingen en uiteindelijk een geslaagd product, dat is in het kort wat je kan verwachten als je Sjoerd vraagt voor je te werken.
Kansen zien en een echte ondernemersmentaliteit, maken volgens mij dat Sjoerd met succes een bedrijf is gestart.
Goed in productontwikkeling en productinnovatie, connecties met productiebedrijven in China en India.”
Met passie voor creatie maken we de producten van de toekomst.

Thijs Bod

Industrieel Product Ontwerper


Analytisch, strategisch en doordacht. Een goed ontwerp komt niet zomaar uit de lucht vallen, maar is het resultaat van gedegen onderzoek, kennis en expertise. Door de juiste vragen te stellen tracht Thijs door te dringen tot het daadwerkelijke probleem. Vervolgens biedt zijn brede kennis op het gebeid van techniek, vormgeving, productie, constructie en gebruiksgericht ontwerpen de basis voor goed doordachte producten. Hierin weet hij met de beschikbare middelen maximaal effect te bereiken voor de klant en de gebruiker.
Passie voor ontwerpen en onderzoeken.

Timon Stolk

Marketeer


Verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten bij dit creatieve bedrijf.
U kunt dan denken aan het optimaliseren van de website, het zorgen voor relevante content, opzetten van een gestructureerde customer journey etc.
Daarnaast heb ik vanuit mijn marketingopleiding een andere kijk op producten dan de product ontwerpers hier, dus dat vult elkaar goed aan.

Ik heb vanuit mijn marketingopleiding een andere kijk op producten dan de product ontwerpers hier, dat vult elkaar goed aan

Cun IJsseldijk

Industrieel Product Ontwerper


Student Industrieel product ontwerpen aan de HAN in Nijmegen. Als beginnend ontwerper doe ik veel ervaring op in dit dynamische bedrijf. Door technisch en praktisch gericht te denken tracht ik tot een oplossing te komen. CAD modelleren is een van mijn favoriete bezigheden. Een goede communicatie zie ik als een belangrijkste voorwaarde voor een succesvolle samenwerking.
Het is een geweldig gevoel wanneer het uiteindelijke product in je handen ligt.

Waarom bedrijven met ons samenwerken

 1. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van behuizingen en constructies voor elektronicaproducten.
 2. Als klein ontwerpteam kunnen we snel schakelen, hierdoor kunnen we de time-to-market kort houden.
 3. Door nauwe samenwerken, flexibiliteit en minimale bureaucratie in het ontwerptraject kunnen we koste besparend te werk gaan.
 4. Met 12 jaar ervaring in productontwikkeling kennen we het ontwerpproces van binnen en buiten. Indien nodig kunnen we het ontwerptraject van begin tot eind faciliteren inclusief productie, hierdoor nemen we de zorgen van onze klanten uit handen.
 5. Door open, eerlijke en helder te communiceren, weten zowel wij als de klanten waar ze aan toe zijn, dat schept duidelijkheid en vertrouwen.

Industrieel ontwerpbureau in Utrecht en Amsterdam

Product Design Studios Utrecht

 • Schaverijstraat 11 – Kantoor 1.0.6
  3534 AS Utrecht
 • 030-7614040

 

Waarom DesignStudios?

 • Innovatief en kostenbesparend
 • Testen zonder grote investeringen
 • 12 jaar ervaring

Contact